Startskott hus 9 Ångströmlaboratoriet + sommarmingel och fakultetspub

• Arrangör: teknat
  • Kontaktperson: Johan Tysk
  • Visning

Startskott hus 9, sommarmingel och fakultetspub den 15 juni kl. 15.00 ute på Ångströmlaboratoriet

Alla anställda och studenter vid teknisk-naturvetenskapliga fakulteten bjuds härmed in till Startskott hus 9, sommarmingel och fakultetspub!

Vi samlas vid Södra entrén för Startskott av bygge hus 9 där vi får lyssna till tal av bland annat vicerektor Johan Tysk och representanter från Akademiska hus och NCC. Därefter blir det sommarmingel med tårta och bubbel där vi tackar varandra för en givande termin innan sommar och semester tar fart!

För de som vill mingla mer blir det fakultetspub efter minglet där vi kan mötas över institutionsgränserna och samtala under lättare former. Öl och vin serveras till självkostnadspris (swish)

Anmäl dig till Startskott, sommarmingel och fakultetspub här!

Varmt välkomna!

Johan Tysk

Vicerektor, fakulteten för teknik och naturvetenskap