Geocentrum

Fångvallsgatan 8
752 37 UPPSALA

Vardagar 08.00-16.30
För att komma in på Geocentrum efter normala öppettider behövs ett passerkort. Är du registrerad student kan du kvittera ut ett passerkort hos intendeturen.

Intendenturen

Ett passerkort och en nyckel. Foto.Allmänna frågor, passerkort och utlämning av tentor är några av de saker som intendenturen kan hjälpa dig med.

Mer om intendenturen

Parkera vid Geocentrum

Särskilt tillstånd kan hämtas hos intendenturen. Personal och studenter betalar 40 kr per dygn, allmänheten 50 kr per dygn. Biljetter kan köpas i automaterna eller hos intendenturen, där även månadsbiljett kan lösas för 700 kr.

Parkeringar finns både på fram- och baksidan av Geocentrum. Handikapparkering finns vid entrén på Villavägen 16.

För studenter

Studieplatser

Det finns ca 120 sittplatser med elutag i CM-korridoren, 5 grupprum och 3 lektionssalar som går att boka genom lärare. Det finns även ett antal studieplatser i Geobiblioteket.
Boka ett grupprum (nedre plan, mot SGU). Du kan boka max 2x4 timmar per tvåveckorsperiod.

Datorsalar

• Dalarna, GM218

Här finns det 23 st studentdatorer

• Uppland, FM217

Här finns det 23 st studentdatorer

• Biblioteket, GK120

Här finns det 15 st studentdatorer
    1 skrivare
    Dessa datorer är i första hand avsedda för exjobb.

• Närke, GK116

Här finns det 10 st studentdatorer