Semesterinformation

Hej, hoppas att du har en fin sommar! Vi inom institutionens Studentservice för utbildning på grund- och avancerad nivå har begränsad service under veckorna 26-32 (22/6-9/8 2020).

Sommarbild med röda stugor och gröna ängar

Vid akuta ärenden når du oss på sommarstuga@geo.uu.se. Denna mail öppnar vi en gång i veckan och besvarar akuta ärenden. MEN, innan du mailar oss, se information och länkar nedan:

  • www.studentportalen.se finner du som har sökt till program/kurs svar på frågor som rör: upprop, registrering, schema, kursansvarig lärare, antagen med villkor, reservantagning etc.
  • Glöm inte att tacka JA till den plats du blir erbjuden – senast den 24/7. Om du skulle glömma att tacka ja får du göra en sen anmälan, se nedan.
  • Har du INTE sökt till någon utbildning hos oss, men har nu i efterhand kommit på att du vill studera hos oss, gör fr.o.m. den 15/7 en sen anmälan www.antagning.se.
  • Information till studenter vid UU om Coronavirus

Tyvärr kan vi inte svara på dina möjligheter att bli tilldelad en studieplats när du gör en sen anmälan, men blir du erbjuden en plats blir du kontaktad vid terminsstart.

Här hittar du viktiga datum gällande din ansökan.

Under hela sommaren finns Uppsala Universitets centrala Studentservice tillgänglig.
Du kan även kontakta Ångströms Studentservice.

För personal vid Geocentrum. Vid akuta ärenden når även du oss via vår gemensamma e-post under sommaren: sommarstuga@geo.uu.se.

Med önskan om en härlig sommar!
Studentservice vid Geocentrum